Kas 25

Vefat İlanı

Sendikamız İzmit Şube yönetim kurulu üyesi, İzmit şube başkanı, genel merkez genel başkan vekili ve 1999-2019 yılları arası sendikamız genel başkanı görevlerinin yürüten Ergin ALŞAN ‘ı 23.11.2019 tarihinde kaybettik.

İşçi olarak, sendikacı olarak, genel başkan olarak işçi sınıfı hak ve çıkarları için gece gündüz demeden mücadele eden genel başkanımızı yitirmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ergin ALŞAN sendikal camiada kararlılığı, direngenliği kadar nezaketi dostluğu yardımlaşmayı gönül kazanmayı gönül kırmamayı kısaca insanı insan yapan tüm insani değerleri rehber edinerek yaşamanın pratiğini bizlere gösteren öğreten işçi sınıfının yiğit önderlerindendi. Acımız büyük.

Genel başkanımızı son yolculuğunda yalnız bırakmayan acımızı paylaşan Türk-İş genel başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, sendika genel başkan ve yönetim kurulu üyelerine, genel başkanlarını yürekten gelen duygularla uğurlayan sendikamız üyelerine, SEKA emekçilerine, örgütlü olduğumuz işyerlerinin işveren genel müdür ve yöneticilerine, sendikamız dostlarına, genel merkez yönetim kurulumuz ve üyemiz işçiler adına teşekkür ederiz.

Değerli ailesinin, Tüm işçi sınıfının, üyelerimizin, sendikal camianın BAŞI SAĞOLSUN.

SELÜLOZ İŞ SENDİKASI GENEL YÖNETİM KURULU

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://selulozis.org.tr/haber/vefat-ilani/