Eyl 01

SENDİKAMIZ YÖNETİM KURULUNDAN İŞYERİ ZİYARETLERİ

Sendikamız Yönetim Kurulu Genel Başkan Aydın Parlakkılıç liderliğinde ve Genel Başkanvekili Kemal Yıldırım ve Genel Başkanvekili Hasan Çetinkaya ile birlikte Sendikamız Uzmanı Aykut Günel işyeri ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Özellikle son yıllarda uzun uğraşlar ve mücadele sonucunda yeniden örgütlediğimiz ve TİS sürecini tamamladığımız Süperpak Ambalaj ve yine son dönemde örgütlediğimiz Mondi Tire Kutsan (MTK) işyerlerinin ziyaretleri gerçekleştirildi.

Son olarak ise Konya/Çumra’da kurulu bulunan Işıklar Ambalaj ile başlayan ziyaretler, Karaman Süperpak ve Karaman MTK, Adana Mondi Olmuksan ve Adana MTK ile Gaziantep Süperpak işyerleri ile devam etti.

İşyeri ziyaretleri esnasında hem işveren yetkilileri ile hem de üyelerimizle görüşmeler gerçekleştirilmiş olup, üyelerimizin güncel sorunları dinlendi. Sendikamız gücünü tabandan alan ve hem örgütlenme çalışmalarını hem de TİS süreçlerini doğrudan tabanla yürüten bir anlayışa sahiptir. Bu kapsamda üyelerimizle birlikte olmak, değişen ve zorlaşan koşullar çerçevesinde yaşam standartlarını iyileştirmek en temel önceliklerimizden biridir.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://selulozis.org.tr/haber/sendikamiz-yonetim-kurulundan-isyeri-ziyaretleri/